| |||||||
| Zloty i Wyjazdy Dział poświęcony zlotom i wspólnym wypadom. |
![]() |
| | LinkBack (1) | Narzędzia wątku | Wygląd |
| |
#1 (permalink)
| |||||
| Jesli ktos jest zainteresowany to w przyszlosci ( lub terazniejszosci ) jestem w stanie zorganizowac spodkanie i pole namiotowe w poludniowej walji . ktora rownie piekna jest jak polnocna jej czesc. rozumiem ,ze wszyscy poustawiani sa juz na "Snowdon " . ale jesli jest grupa ktora chciala by cos alternatywnego dajcie znac to zalatwie szybko miejscowke . do "trzech klifow " mam 20 min jazdy z miejsca gdzie mieszkam . jesli malo ludzi sie zglosi to smigam do Snowdoni . pozdrawiam . Waldek Pennard Castle, Three Cliffs Bay and Oxwich Bay, Gower, near Swansea | South Wales, UK | |||||
| | |
| | #2 (permalink) | |||||
| Dobra jeszcze będzie sierpniówka pewnie to coś pomyślimy , nie mieszaj ludziom w głowach majówka 2 jest na snołdonii i ty też tam wpadaj ![]()
__________________ Życie życie później znicze na cmentarzu i po Twoim sprycie... | |||||
| | |
| | #3 (permalink) | |||||
| Czemu nie mieszac ,wlasnie wiele osob by chetnie pojechalo i mozna bylo to zobaczyc w wypowiedziach w temacjie majowka 2 . To molga by byc alternatywa dla wszystkich. Ci ktorzy sie juz zapisali dla nich by sie nic nie zmienilo a znowu tacy jak ja co nie chca w to samo miejsce jechac napewno by sie zapisali wiedzac ze bedzie nowe miejsce. Moze warto to przeanalizowac | |||||
| | |
| | #6 (permalink) | |||||
| well...do wyjazdu zostalo kilka dni wiec ja bym juz nie mieszal, ale mysle ze Swansea bylay dobra alternatywa- przy okazji mozna w DVLA przyspieszyc to i owo. Ja osobiscie chcialbym sie tam wybrac z tylko sobie znanych niecnych powodow | |||||
| | |
| | #10 (permalink) | |||||
| ok . to wstepnie moge moge powiadomic was ,ze zorganizuje miejscowke na czerwcowke . . problem w tym , ze nie ma juz" bankow "holliday . byla by to tylko sobota . jakies pomysly na termin ...? dajcie znac | |||||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.polishbikers.com/forum/zloty-i-wyjazdy/1599-majowka-south-wales.html | ||||
| Dodane przez | For | Type | Data | |
| BBClone 0.4.9c | This thread | Refback | 18-05-2009 15:35 | |