Postanowilismy utworzyc taki watek zeby kazdy mogl po calym dniu napisac co go dzis ucieszylo edit by arnie: zeby nie bylo nie jasnosci wypowiedzi maja byc tylko w stylu " ucieszylo mnie...., zadowolony jestem bo...." itp. kazda inna bedzie kasowana przez moderatorow
A mnie ucieszy za 1,5 h zakup nowego laptopa http://configure.euro.dell.com/dell...en&m_30=321942&oc=N00N7037&rbc=N00N7037&s=dhs
Ucieszy?o ( i to bardzo ) Ten model w tym malowaniu i w ko?cu ( co najwa?niejsze ) z czarnym silnikiem: Nowy na 2011 model BMW GS ( triple black ) Swoj? drog? zastanawiam si? czemu Niemcy oci?gali si? z wprowadzeniem ponownie czarnego bloku silnika. Modele GS 1100 oraz 1150 by?y ju? produkowane w takich odmianach. Zaj??o to prawie 8 lat od momentu wprowadzenia GS 1200 na rynek. No có? lepiej pózno ni? wcale. Najwa?niejsze, ?e w ko?cu si? pojawi? ! ! !:rock:
A wiec jest wczesne popoludnie,jestem juz po robocie i moge spokojnie isc do garazu poczyscic jedyneczke
a mnie dzis ucieszylo to z samego rana ze moja kochana kobieta wziela do buzi :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::woot::woot::woot::woot::woot:
Niewiem co ona by na to powiedziala ze sie z nami tym podzielies ale ja bym ci po ryju dala A mnie dzis ucieszy to ze wychodze wczesniej z pracy
Mnie by moja utlukla golymi rekami jak bym cos takiego napisal a ona nie daj boze to przeczytala:lol::lol: A mnie dzisiaj ucieszylo ze skonczylem szkole o 11, a jutro caly dzien wolny sama radosc!
a ja bylem dzis wydac troszke sianka na shoping i bylo superr bez zbednego tloku itp i nawt udalomi sie nabyc ladne rzeczy
A mnie ucieszylo ze zakonczylem dzis trzeci ton ''Mrocznej wiezy''! ''Idz wiec ,sá inne swity niz ten ''