Witam. Znacie moze jakis godny polecenia serwis w ktorym zrobia mi remapping ECU w Londynie. Kawasaki zx6r 2005.
w londynie tylko kowboje polecam MSG racing kilka osob z forum bylo nich sam tez mialem mape specjalizuja sie gsxr'ach ale jak masz power commander zmienic mozna kazdy uklad wtrysku paliwa i powietrza - panie z tego zyja wiec profesjonalizm ja bylem zadowolony za mape 130 zajelo jakies 2 h od londynu jakies 35 min lecialem na biku
kazda strona Londynu bedzie dobra, Kawalek. Tak do 50 mil od Londynu tez bedzie git. Podjechac nie moge bo to track bike. o MSG slyszalem ze daja rade, ale chce przeprogramowac oryginalne ecu, bez powercomandera, wiec dla tego potrzebuje kogos od kawasaki. Dzieki za info. Pozdrawiam
Do Stevejordan napisalem maila juz dzisiaj z rana, z zapytaniem czy zrobia, bo na stronie podaja ze ogarniaja roczniki od 2009. Mam nadzieje ze dadza rade, bo robilem u nich suzuki i bylo git. Dostalem dzis odpowiedz od stevejordan. Wszystko zrobią. koszt £290.
no Suzuki zrobili fachowo, opinię na forach też maja pierwszą klasa, więc bez wahania zaplace te trzy stowki. Niech już będzie kwiecień, i zacznie sezon torowy