Nie jestem zwolennikiem jazdy przez ukraine. Ale musiales sie przyczepic do jednego deszczowego dnia w roku wiec... Widze tu niemalo kilometrow do przejechania. Na 2,5 tyg urlopu (max) jest co jechac. Pomijam miejsca gdzie sie nie da. Reszte mozna przeleciec jak sie chce i szybciej. Wiec chetny musi byc nastawiony na raczej szybsze przemieszczanie niz jazde wolniej a po 18h dziennie. Sent from my iPhone using Tapatalk
Jak zwykle stary przyczepiles sie nie zastanawiajac sie o czym pisalem , nawiazalem do tego ze kot napisal ze moze sie z wami spotkac w polsce centralnej .....a jak w wschodniej by sie spotkal ? To dalej ukraina i to mialem na mysli. Od spotkania taki wolny uczestnik moze jechal by z wami wspolnym tempem przez front ukrainski . Zastanawiam sie czy juz zawsze bedzie negatywnie rozumowal wszystko co pisze i dodawal ze ja sie czepiam ?
Gruzja w 2,5 tyg.? Bardzo ambitnie wręcz niewykonalnie żeby miało to sens, do tego przez Ukrainę? Którędy? Wschód zablokowany, mostem Kerczeńskim też nie da rady bo jest blokada Krymu, jeśli nawet uda Wam się wjechać na Krym nie wjedziecie do Gruzji przez Abchazję. Jedyna opcja to Rumunia, Bułgaria, Turcja ale ograniczenia ''kowidowe'' potrwają jeszcze pewnie kilka miesięcy, szczerze życzę Wam powodzenia.
Jak wyzej - na 99% jazda przez turcje. 2,5 tyg to duzo czasu ogarnie sie Covid to wymowka dla tych co chca w internecie ale nie chca w realu W zeszlym roku sie udalo w tym bedzie to samo Sent from my iPhone using Tapatalk
do czerwca ok 3 miesiące a tu nic nie wiadomo .... qurwa... ...............jak cos to moj gsa Was zaszczyci swoja obecnoscia na wyprawie a tak zapytam - a co jak nie Gruzja , jakis plan awaryjny ? moze Ukraina , Albania , Rumunia ? p.s oby jak najdalej od Anglii.....
Plan awaryjny jest - tam gdzie bedzie mozna. Balkany jestem zawsze na tak Sent from my iPhone using Tapatalk
To jak czytalem to na ta chwile tylko Albania, Serbia nie ma obowiazku kwaratanny chyba ze mam zle info... W Rumuni mozna bez kwaratanny do 3 dni tylko byc ... Dalej niestety trzeba negatywne testy robic i okazywac gdzieniegdzie .... Wiec jedyne switelka na ta chwile to Albania i Serbia ....
Mozna 3 dni w rumini i skok do serbii. Z serbi na albanie itd byle mozna bylo z uk sie wydostac. Reszta to pikus Sent from my iPhone using Tapatalk
--- Post updated --- jestem gotowy jak coś ... , aaaa jeszcze gdzieś opony trzeba przymocować ..... i od Borysa zielone światło i dzida Opcja z oponami ...Hm wieża ale cóż , towarzystwo koniecznie chce jechać na kołach to opony trza wziasc na zmianę ....[/QUOTE]